Turism

Magasinera möblerna och åka på långresan

Ska du ut och resa, men vet inte vad du ska göra med dina möbler och saker? Magasinera dem på ett bra lager, så kan du vara borta och resa länge utan att behöva betala för en lägenhet.

Hyr ett förråd

Om du ska göra en längre resa eller studera utomlands uppstår alltid frågan hur du ska göra med din bostad. Ska du hyra ut eller säga upp den? Om du ska behålla bostaden kvarstår frågan vad du ska göra med dina saker. Ska du hyra ut lägenheten och låta alla prylar vara kvar? Eller ska du magasinera sakerna som du verkligen bryr dig om? En god lösning är att magasinera dina möbler och saker. Det är alltid mycket billigare att betala för ett förråd varje månad, än att betala för en hel lägenhet. Du kan alltså vara borta länge och behöver inte ha höga kostnader hemma. Du kan rent av säga upp lägenheten medan du är utomlands, utan att behöva tänka på dina saker. Verkligen stor frihet. Bor du kring Stockholm så hyr förråd i Västerhaninge hos Prinsens Lager. Hos Prinsens Lager kör du ända fram till förrådet. Sedan öppnar du bara förrådsdörrarna och bär in sakerna. Du behöver inte bära tunga soffor eller lådor upp och ner för trappor. Skönt.

Göra en långresa

Att göra en långresa är verkligen en slags livsinvestering. Du kommer förändras och utvecklas som person. Du kommer även få med dig massa erfarenheter. Allt från att du lär dig planera, logistik och får mer självförtroende, till att du utvecklar interkulturella kunskaper och blir bättre på språk. Åk också till världens minst besökta länder, och till stora turistländer. Det är verkligen roligt att resa, och då är det så smart att du kan vara borta hur länge du vill. Du vet att alla dina saker är i tryggt förvar i ditt eget förråd i Sverige.