Turism

Snygg i baddräkt på semestern

Ska du turista på varmare breddgrader? Kanske ligga på stranden eller vara ute i solen i svalare kläder? Kanske har du också funderat på att justera lite framtill för att baddräkten ska sitta snyggt, och det kan du göra med mjuka och sköna bröstimplantat. Många tror att det är komplicerat, men med rätt professionell rådgivare vid din sida blir det både enkelt och snyggt.

Vem ska man vända sig till?

Vänd dig till en etablerad och kunnig utförare – och se till att sätta in implantaten i god tid innan du ägnar dig åt turism. Ett bra sätt att hitta en professionell kirurg är att vända sig till Motiva som verifierar kirurger som utför kirurgi på de innovativa och hälsovänliga Motiva implantaten. Det ger en trygghet att veta att en Motiva kirurg är verifierad och tillhör de allra bästa. På Motivas hemsida kan du läsa mer om olika typer av implantat och söka en kirurg nära dig, eller en som utför en specifik kirurgi – om detta är vad du söker.

Motiva är engagerade i kvinnors brösthälsa och välbefinnande, man tar mycket tid i anspråk för forskning och att titta på kliniska data. Målet är att hela tiden blir bättre och att öka säkerheten genom innovation – att bidra till mervärde för både kvinnan och kirurgen runt om i världen är viktigt. Motiva välkomnar också estetiska cancerpatienter.

Hälsovänliga Motiva-implantat

Det finns olika modeller att välja mellan, som exempelvis Motiva Ergonomix® – världens första ergonomiska implantat, Motiva® Round och TrueFixation®. De har alla olika egenskaper beroende på hur man väljer implantat. Här kan du få jättefin hjälp av en Motiva kirurg att välja utifrån smak, men också baserat på vad som passar din kropp. Alla Motivas implantat är mycket vackra och kroppsvänliga – mjukt och följsamt med en underbar känsla mot kroppen, ett fastare implantat som ändå är mjukt eller ett naturligt droppformat implantat. Din kirurg kan hjälpa dig att välja.

Turism