Sport & Fritid

Boende på Ulvön

Fiska på Ulvön! Bo i våra stugor och fiska havsöring från klipporna, bryggan och runt om hela ön. Här är fina fiskevatten. Eller varför inte ta del av Fiskeguiden Tom Gustavsen stora erfarenheter han har kurser som bl a utgår från Ulvön. Gå in på hans hemsida www.tomgustavsen.se

På Ulvön finns en tennisbana som du kan hyra, ta med eget tennisrack eller hyr av oss. Vi har ett frisbeegolfmål och du hyr frisbees för en härlig kamp i skogen. en 5-kamp gå alltid att ordna med olika aktiviteter och svårighetsnivåer.

Under högsäsong kan du vara med på DansYoga som leds av Anna-Karin Strandberg uppe vid dansbanan här på Ulvön.

Vill du möta en större utmaning – kanske med kompisarna – titta in på Upplevelsebolagets hemsida www.upplevelsebolaget.com och låt dig inspireras.

Ta gärna en fin promenad från Ulvesund och på den gamla Kyrkostigen som leder till Resteröds Gamla kyrka från 1100-talet.
Ta landsvägen tillbaka och promenera ut på Strandön innan ni går mot Ulvön igen, en härlig promenad. Det är skyltat blått –
kuststigen!

Ovanför Ljungskile och havet har vi Bredfjället och Friluftsklubben. Med deras klubbstuga som utgångspunkt finns flera fina leder för promenad och träning. I sjöarna finns fisk och fiskekort köper du på El & Fritid i samhället.

– Lyckorna Golfklubb & Uddevalla Golfklubb, 2 banor med helt olika karaktär.
– Ljungskile SK, fotboll i Superettan bådar för härliga derbyn och visst siktar de på Allsvenskan igen!!