Konferens – Möten vid havet i Bohuslän

Boende på Ulvön

Att jobba i rofylld miljö och med naturen som inspirationskälla ger ofta goda resultat. På Ulvön kan du göra just detta!

Hos oss kan ni mixa och matcha helt efter egna önskemål!

Högst uppe på toppen finns konferensrum med plats för 40p i skolsittning, här har du tillgång till PC-projektor och trådlöst internet. Restaurangen ligger precis intill och har en bedårande utsikt över havet. Vi erbjuder frukost, lunch och middag och serverar härlig hemlagad mat. Våra uteplatser ger er inspiration där utsikten är strålande ut över Orust och fjorden.

För enstaka föreläsningar eller möten kan matsalen användas som samlingslokal, här sitter ni upp till 70p.

Har ni önskemål om något enklare så erbjuder vi vårt vackra LustHus – alldeles nere vid vattnet. I LustHuset sitter ni upp till 20p skolsittning och har blädderblock & whiteboardtavla som utrustning.Tänk er en fikapaus på klipporna med gott kaffe, nybakat fikabröd och lyssna till havet och vågornas ”kluckande”.

Hos oss på Ulvön väljer du själv vilken service du vill ha, fullservice med lokal, boende och mat eller självhushåll. Boendet består av våra stugor & lägenheter som ligger nere vid vattnet med 4-6 bäddar eller rum i vandrarhemmet uppe på toppen. Pris från 240:- p.p.

Att någon form av aktivitet skapar gemenskap och goda skratt för gruppen är en självklarhet. Ibland räcker det långt att sitta vid havet och grilla korv. Eller varför inte ta ett härligt bastubad i vår vedeldade bastu, ett dopp i havet och sitta på klipporna och njuta av tystnaden.

Alla konferenser innebär individuella lösningar i fråga om boende och servicegrad så ring oss gärna – vi löser det mesta.

Vi har fullständiga rättigheter.