Bröllop – i Bohuslän med strålande havsutsikt

Bröllop på Ulvön

Fira bröllop på en av Västkustens vackraste öar

Här kan du och de dina fira bröllop i dagarna tre eller är det släkten som skall träffas efter alldeles för många år? Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och hjälper till så att den stora dagen blir ett minne för livet.

Alla är ni välkomna till Ulvön och restaurang UlvöTerrassen.
Här kan vi både bjuda till middag och erbjuda övernattning för upp till 100 gäster.

För mindre sällskap upp till 30p, kan ni fira och samlas under enklare förhållanden i vår vackra lokal vid havet – LustHuset. Ni beställer mat genom oss och fixar resten själva.

Personligt är ledordet för oss på Ulvön.
Vi träffas ute på Ulvön så ni får se hur vi har det och vilka möjligheter som finns. Vi planerar och pratar igenom om hur ni vill att just er fest och träff skall bli.

Här styr enkelheten och närheten till naturen och havet. Vill ni ha er vigsel här på ön så kan ni endera viga er på klipporna nere vid vattnet eller på dansbanan i klassisk gammaldags stil. Vår Dansbana har en fantastisk utsikt över Ljungskilebukten och byn, ligger skönt avsides i skogen. Här finns utrymme för enklare fester såsom barbeque eller kanske en kräftskiva. Här är det närhet till skogen och möjlighet för alla slags lekar för barn och vuxna.

Vill ni ha mer information, menyer och tips & ideer om våra fest och bröllopsarrangemang ring gärna 0522-291 84 eller skicka ett mail från vår kontakt-sida.